יום שבת, 12 במרץ 2011

מאפה זיתים ושמנת - בני סיידא

לא ניסיתי אבל נשמע טעיםםם..

להכנת הבצק:                                                             הוראות הכנה:
1 וחצי כוסות קמח.                                                      לחמם תנור ל 180 מעלות.
100 גרם חמאה רכה                                                    לערבל במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק
3 כפות שמנת חמוצה                                                    אחיד וחלק.   לפרוס את הבצק על תבנית בקוטר 24 ס"מ
חצי כפית מלח                                                             עד לכיסוי חצי מגובה הדפנות.
                                                                                למרוח על הבצק את גבינת השמנת, לפזר את הזיתים, מעל
חומרים למלית:                                                          לשים שיכבה מגבינת הקשקבל והפטה.
200 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי                                  לערבב את שני סוגי השמנת, הביצים, הקמח, הבצל הירוק,
200 גרם גבינת זיתים ירוקים מגולענים פרוסים                 מלח ופלפל לבן ולצקת על שכבת הגבינות שבתבנית.  
200 גרם גבינת קשקבל, מגוררת                                    לאפות כ - 45 דקות עד לגוון זהוב ולהגיש חם.
150 גרם גבינת פטה מגורדת
1 גביע שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
1 כף קמח
3 בצלים ירוקים קצוצים
מלח,  פלפל לבן .
                                      ב   ת  א  ב  ו  ן  !  !  !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על התגובה